INGREDIENTS: 1 cup white sugar
1 1/3 cups peanut butter
1 cup white corn syrup
4 cups high protein crisp rice and wheat cereal
1 teaspoon vanilla extract
1 pinch salt
DIRECTIONS: Blend syrup, sugar, vanilla and salt in a 2 quart microwave-safe dish. Cook on high 4 minutes, or until mixture boils and sugar dissolves.
Stir in peanut butter, then add the cereal.
Drop by teaspoonfuls onto waxed paper. Let cool before storing.
المكونات: 1 كوب سكر أبيض
1 1/3 كوب زبدة الفول السوداني
1 كوب شراب الذرة البيضاء
4 أكواب من الحبوب الهشة عالية البروتين مثل-الرز والقمح-
1 ملعقة صغيرة من خلاصة الفانيلا
رشة ملح
التحضير: مزج شراب السكر والفانيليا والملح في طبق الميكروويف يطهى لمدة 4 دقائق، أو حتى يصبح المزيج يغلي ويذوب السكر.
تضاف زبدة الفول السوداني وتحرك ، ثم تضاف الحبوب وبمزج الجميع جيداً.
يغرف من المزيج بملعقة ويوضع على ورق مشمع , تترك لتبرد قبل تخزينها.